Studijní program je vyučován v anglickém jazyce.
Tříletý bakalářský studijní program je přizpůsoben studentům, kteří se zajímají o to, jak se potraviny skutečně vyrábějí, co určuje kvalitu potravin v řetězci od farmy až po vidličku.
Výroba potravin čelí novým výzvám v souvislosti s vyšším tlakem spotřebitelů na jejich kvalitu a bezpečnost. Kvalitu lze chápat z různých úhlů pohledu a neurčuje ji pouze výroba, ale také zemědělské postupy. Nadměrné používání pesticidů, potravinářských přídatných látek a vysoká uhlíková stopa současných potravin budou budoucí výzvou pro manažery v potravinářském sektoru a agrobyznysu. Ekologické zemědělství a měnící se preference spotřebitelů navíc otevírají tržní příležitosti pro mladé nadšené ekologické zemědělce a inovativní malé a střední podniky (MSP). Volba je na vás. Tento program vám poskytne solidní znalostní zázemí pro vaši budoucí kariéru.
Absolvent bude mít velmi flexibilní kariérní možnosti v potravinářském sektoru, a to jak na národní, tak na mezinárodní úrovni. Budete silným kandidátem pro:
Postup podávání žádostí a hodnocení: online pohovor v angličtině. Podrobnosti naleznete zde.
Požadované dokumenty: vysvědčení/diplom z vysoké školy a výpis z rejstříku trestů.
* Školné se platí v korunách, takže částka v eurech je proměnlivá, a to na základě směnného kurzu v době platby školného (20. 8. 2024, 1 EUR = 25 Kč).
Kamýcká 129
165 00 Praha – Suchdol
Česká republka
IČ: CZ60460709
Tel.: +420 224 381 111
GPS coordinates: 50,129976, 14,373707